Duminică, 2 decembrie a.c., în jurul orei 4, pe timpul desfăşurării serviciului de ordine publică, un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara a depistat o persoană care avea asupra sa substanţe interzise. Aceasta se afla într-un autoturism, într-o parcare situată în Calea Şagului din municipiul Timișoara.

Persoana depistată era însoţită iar, la vederea echipajului de jandarmi, a avut un comportament suspect. Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii acestora iar, la controlul preventiv efectuat, au găsit, în autovehicul, opt pliculeţe din staniol având, în conţinut, un praf de culoare albă şi 15 pastile despre care există suspiciunea că au efect

”Persoana care, de la început a avut un comportament suspect, a declarat că cele găsite îi aparţin. Ea a fost identificată, fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracțiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept” ne-a declarat lt. col. Emilia Margareta Fînață, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

Articolul precedentCaransebeșul așa cum nu l-ai mai văzut, luminat în sărbătoare VIDEO
Articolul următorSpânu și Mocioalcă au plecat din PSD Caraș-Severin