Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a dat startul, la Reșița, Caravanei de Prevenție și Consiliere. Este vorba despre o campanie națională de informare referitoare la cele mai recente prevederi ale legii în ceea ce privește drepturile consumatorilor, în condiții de pandemie, precum și informarea agenților economici din turism cu privire la regulile la care aceștia trebuie să se alinieze.

Prima întâlnire din cadrul Caravanei de Prevenție și Consiliere a avut loc la Reșița și a reunit la aceeași masă reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, ai administrației locale și ai operatorilor economici locali. Caravana are drept scop prezentarea regulilor generale, precum și pe cele impuse de pandemie, în ceea ce privește interacțiunea cu consumatorii, mai ales că urmează sărbătorile pascale și deschiderea sezonului estival.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentDunărea umilită la Călărași
Articolul următorVIDEO Culisele statului paralel | Premierul Radu Vasile, o glumă în loc de reformă. Cum a netezit guvernul său drumul spre NATO și UE