Centrul municipiului Reşiţa s-a umplut cu personaje de basm în paradă, în cadrul festivalului pentru copii „Lumea poveştilor”.

„E parada festivalului, care, putem spune, cel puţin până acum, că a fost un succes. Sperăm să continue şi în următoarele trei zile, când invităm publicul la viitoarele spectacole programate”, a declarat, cu acest prilej, managerul Teatrului de Vest Reşiţa, Florin Gabriel Ionescu, organizator al manifestării.

Parada stradală este una din surprizele pregătite de organizatori în cadrul acestui festival, cu actori ai teatrului din Arad, care au venit cu un dragon mare pentru a defila în centrul civic al municipiului Reşiţa.

„Suntem pentru prima dată aici. Noi suntem actori-păpuşari, acum şi cu păpuşi gigant, în centrul Reşiţei, un oraş foarte frumos şi un teatru şi mai frumos. A fost o onoare să deschidem noi această paradă, pentru că am observat că aveţi un public avid de teatru, de spectacole, de evenimente de acest gen. În plus, aveţi şi spaţiile necesare pentru a fi folosite în acest sens”, a afirmat actorul-păpuşar Sorin Dorobanţu.

Festivalul de Teatru pentru Copii „Lumea poveştilor” este organizat pentru prima dată la Reşiţa, ocazie cu care aici aici au loc peste 20 de reprezentaţii, cu 11 spectacole de marionete şi păpuşi.

La festivalul care se va încheia pe data de 21 octombrie vor participa trupe din Bucureşti, Câmpina, Târgovişte, Arad şi Timişoara.

Sursa: Facebook

Articolul precedentExistă vaccin antigripal, cerere să fie!
Articolul următorProiect pentru declararea zilei minorității sârbe