În această dimineață, patrula de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița a surprins în flagrant delict, un tânăr de 20 de ani, în timp ce ieșea pe geamul unui bar din localitate, purtând cagulă și mănuși. Acesta a fost imediat reținut și condus la sediul poliției.

Azi dimineață, în jurul orei 03,20, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept, într-un local de pe raza municipiului Reșița.

Echipajul de poliție s-a deplasat de urgență la fața locului, iar în momentul sosirii a surprins un tânăr în timp ce ieșea din interiorul localului, pe un geam, purtând o cagulă pe cap și mănuși în mâini.

”Din cercetări a reieșit faptul că în cursul nopții, persoana bănuită ar fi spart un geam al localului și ar fi pătruns în interior, unde ar fi spart lacătul de la un aparat de jocuri mecanice, cu scopul de a sustrage banii din interior. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la  furt calificat, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei” ne-a declarat inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Foto principal: Arhiva Cancan.ro

Articolul precedentCaraș-Severinul depopulat: Lindendfeld, satul părăsit, Preveciori, satul cu un singur locuitor și Brebu Nou, cea mai mică comună din România VIDEO
Articolul următorEugen Băleanu și Partidul Verde primesc o puternică gură de oxigen: actorul Florin Călinescu este noul președinte