În urma precipaţiilor abundente de azi-noapte, pompierii cărăşeni din cadrul Detaşamentului Reşiţa au intervenit de urgenţă pentru evacuarea apei din 6 curţi din localităţile Berzovia şi Gherteniş.

Tot azi-noapte, forţe ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bocşa au acţionat pentru a scoate apa din camera motoarelor de la Uzina de apă din localitate. Ca urmare a vântului puternic de azi-noapte, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa împreună cu lucrători ai Secţiei de Drumuri Naţionale Oraviţa au degajat Drumul Naţional 57 Nicolinţ – Naidaş, care a fost blocat din cauza unui copac căzut pe şosea.

Tot azi-noapte, forte ale SVSU Bocsa au actionat pentru evacuarea apei care a inundat camera motoarelor de la Uzina de apa din Bocsa.

Ca urmare a intensificarii vantului puternic in rafale de azi-noapte, un echipaj din cadrul Sectiei de Pomp. Oravita impreuna cu lucratori ai SDN Oravita au intervenit pentru degajarea DN 57 Nicolint – Naidas, care a fost blocat din cauza unui copac cazut pe sosea.  La orele 03.30 s-a reusit deblocarea drumului.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 15. De aia n-are ursul coadă, nu încape în selfie
Articolul următorPromisiuni pentru dezvoltarea transportului în vestul țării