O paradă inedită, prin faptul că participanții au fost costumați în costume de epocă, a fost organizată duminică seara la Oravița.

Prin acest moment s-a dorit atragerea atenției tuturor celor interesați că în oraș a debutat Festivalul 201/100, un festival cu șapte zile de teatru la cel mai vechi teatru din țară, Teatrul vechi ”Mihai Eminescu” din Oravița dar și să marcheze împlinirea anul acesta a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Publicată de Dragomir Ion Marcel pe Duminică, 22 Iulie 2018

„Ne bucurăm de interesul pe care îl arată orăvițenii față de această paradă și sperăm ca ea să capete amploare de la an la an”, spune primarul Dumitru Ursu pentru Express de Banat, costumat și el adecvat evenimentului.

Costumele care au prins viață pe drumul ce leagă Primăria Oravița de Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” au fost puse la dispoziție de compania de artă stradală Check Street Art din Timișoara și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

La final, toți participanții s-au reunit la Teatrul Vechi ”Mihai Eminescu” din Oravița unde Teatrul pentru copii și tineret ”Merlin” din Timișoara a pus în scenă piesa ”Profu de religie”.

Publicată de Dragomir Ion Marcel pe Duminică, 22 Iulie 2018

Publicată de Dragomir Ion Marcel pe Duminică, 22 Iulie 2018

Sursa: Facebook.com

Articolul precedentMarius Bălean, director a treia oară
Articolul următorAccident grav la Mehadia, șoferul ar fi adormit la volan FOTO