Ludovic Orban dezminte informația lansată de fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, care spune că „Guvernul Orban că a mai distrus un program”, referindu-se la „Prima Casă”. „Ultima minciună este o campanie mizerabilă în care populația României este dezinformată în mod vădit privitor la programul Prima Casă”, a declarat premierul, care a adăugat că banii necesari programului au fost alocați în buget.

„Disperat că a pierdut puterea, după ce și-a bătut joc trei ani de țară, PSD lansează în fiecare zi minciuni. Noi și noi minciuni. Ultima minciună este o campanie mizerabilă în care populația României este dezinformată în mod vădit privitor la programul Prima Casă”, a declarat Ludovic Orban.

„PSD aruncă pe piață minciuna gogonată că PNL și Guvernul PNL nu mai finanțează „Prima Casă”. Guvernul a avut prevăzută suma, este, cred, un plafon de două miliarde de lei. Urmează să emitem hotărârea de Guvern cu stabilirea condițiilor pe anul în curs și ca atare dezmint categoric această minciună gogonată care arată cât de nerușinați și de lipsiți de respect față de cetățeni sunt cei de la PSD, care continuă zi de zi să lanseze noi dezinformări, noi minciuni pe piață, care sunt demontate prin deciziile și acțiunea guvernului”, a mai adăugat premierul.

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, a acuzat, miercuri, guvernul Orban că a mai distrus un program, de care beneficiau anual zeci de mii de familii tinere, pentru că a alocat pentru pentru „Prima Casă” doar 200 de milioane de lei în anul 2020.

„Guvernul PNL a mai distrus un program, de care beneficiau anual zeci de mii de familii tinere. Guvernul PNL a alocat pentru Programul „Prima Casă” doar 200 de milioane de lei în anul 2020. Asta înseamnă că doar 2.100 de familii de tineri își vor putea cumpăra o casă prin acest program, față de perioada guvernelor PSD, când anual erau circa 30.000 de tinere familii obțineau credite avantajoase prin acest program. Subfinanțarea din acest an înseamnă practic oprirea programului”, a declarat Mihai Fifor.

Articolul precedentVisele devin realitate atunci când faci din toată inima ceea ce îți place
Articolul următorGol de cascadorii râsului în Championship! Gafa unui portar care i-a băgat pe rivali în joc