Un exemplu că visele devin realitate atunci când faci din toată inima ceea ce îți place! Credința și naturalețea o caracterizează. Succes Andreea, să încânți cât mai multe suflete și mereu să îți amintești că ești româncă!

Maria Andreea Vârlan s-a născut în Suceava, însă pentru a-şi putea continua şi dezvolta pasiunea pentru muzică s-a mutat în Bucureşti, imediat după absolvirea facultăţii de Drept, din Cluj-Napoca. Suceveanca Maria Andreea Vârlan și-a lansat recent noul videoclip, “Imperial” iar textul îi aparține în totalitate.

„Muzica în spaniolă mi-a plăcut de mic copil. Dansam când eram mică pe “Babolea” de la Gipsy Kings și Ole Ola de la Azucar Moreno. Apoi au apărut telenovelele și datorită lui Thalia și Natalia Oreiro am învățat primele cuvinte în spaniolă, ca mai apoi, în liceu, să devin olimpică cu ajutorul doamnei profesoare Cristina Patrascu de la Colegiul National Petru Rares din Suceava.
După limba romană, spaniola este limba în care mă exprim cel mai bine. De aceea poate și compun cel mai ușor în spaniolă.  Se promovează foarte mult accentul balcanic, dar uităm că suntem latini. Eu iubesc foarte mult atât muzica latino, cât și cultura lor. Sunt oameni calzi, care știu să se bucure de viață și sunt foarte uniți în toate situațiile. Ca români, putem învăța și noi de la ei. Prin spaniolă îmi doresc să ajung la inimile tuturor, în întreaga lume.

Dacă am învățat ceva de la parinții mei a fost faptul că mereu trebuie să alegi în viață să faci ceea ce-ți place. Tata, fiind preot mi-a repetat de mică că atunci când Dumnezeu îți dă un talant, tu ai datoria să-l înmulțești. Prin muncă, exerciții, tot ce se poate pentru a deveni cel mai bun în domeniul tău. Pe mine Dumnezeu m-a înzestrat cu mai multe talente: muzica, dansul, limbile straine. Și de fiecare dată, pentru fiecare am încercat să ofer și mai mult. Pentru toți tinerii care doresc să-și urmeze visul am un singur sfat: să lupte să-l realizeze, să muncească mult și să aibă ambiție și perseverență. Doar așa poți reuși.”

Articolul precedentOMS a declarat stare de urgență la nivel global, în urma epidemiei de coronavirus
Articolul următorOrban, despre declarația lui Fifor referitoare la „Prima Casă”: După ce și-a bătut joc 3 ani de țară, PSD lansează minciuni zilnic