O femeie de 30 de ani, din Caransebeș, județul Caraș-Severin, și-a bruscat copilul în vârstă de 4 ani, într-un loc de joacă, rănindu-l. Femeia a fost internată, fiind într-un acces de furie, iar copiii ei au fost plasați în plasament de urgență.

Poliția Caransebeș a fost sesizată, duminică noaptea, că o femeie, într-un moment de furie, și-a bruscat copilul în vârstă de 4 ani, pe tobogan, într-un parc din municipiu, provocând o rană la nivelul frunții.

Copilul a fost transportat cu Ambulanța la spital.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost internată involuntar la o secție de specialitate a spitalului, pentru a i se acorda îngrijiri specifice.

De asemenea, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au informat de urgență reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin care au dispus măsura plasamentului în regim de urgență a celor trei copii minori ai femeii, de 1, 4 și, respectiv, 14 ani.

A fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș

Sursa: Realitatea de Caras-Severin