Responsabilul de metodologia Centrului Tehnic al lui AC Milan, Massimo Lucchesi a venit la Reșița să ajute în pregătirea grupelor de la Centrul de Juniori al CSM Reșița.

Echipa din Valea Domanului a dat nume mari fotbalului românesc iar președintele clubului, Cristi Bobar, susținut și de Ioan Popa, primarul Reșiței, spun că vor ca această tradiție să continue și Reșița să crească și să descopere în continuare nume grele în viitorul fotbalului românesc.

Clubul are 10 grupe de tineret și juniori iar Lucchesi i-a observat ieri și astăzi pe fiecare în parte. Italianul a mai auditat și baza sportivă, terenurile de joc și de antrenament și a ținut chiar și ședințe tehnice cu antrenorii de la Centrul de tineret și juniori.

Alături de Lucchesi, de juniorii Reșiței se ocupă zilnic și Ciprian Urican care este și promotorul ajungerii italianului în Valea Domanului. Acesta a spus că Lucchesi va veni regulat la Reșița pentru a ajuta la pregătirea juniorilor căci clubul CSM Reșița dorește să facă performanță și să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.

Articolul precedentPrimăria Reșița încheie concesiunea păguboasă a parcărilor Reșiței, liber la parcat pentru reșițeni
Articolul următorProtest în fața Consiliului Județean față de reducerea sporurilor angajaților Spitalului Județean