O șoferiță pasionată de telefonul mobil a avut parte de o surpriză mai aparte aseară pe Strada Țarinei din municipiul Caransebeș: mașina i-a intrat într-o groapă proaspăt cimentată!

Nu, nu a văzut asta de pe margine, ci de la volan. De ce nu a evitat groapa? Pentru că nu era semnalizată dar, spun martorii oculari și pentru că ar fi fost prea preocupată de telefonul mobil.

Mai exact chiar în fața Poliției municipiului Caransebeș, pe strada Țarinei, societatea Hidroconstrucția lucrează la schimbarea rețelei de apă și canal în cadrul proiectului cu finanțare europeană derulat de Aquacaraș în toate orașele județului. Aici muncitorii și-au făcut treaba și au acoperit strada, care este din beton, tot cu ciment proaspăt. Doar că au uitat, se pare, să și semnalizeze corespunzător lucrarea de pe carosabil, așa că unul dintre șoferii neatenți a nimerit fix în ea.

Că șoferița gugulancă nu a făcut plângere la Poliție nu ne miră, ne miră, însă, de ce Poliția Rutieră nu a amendat societatea pentru că nu a semnalizat corect lucrările din carosabil, mai ales că totul s-a petrecut, cum spuneam, chiar sub nasul lor. Pentru că dacă ar fi făcut asta, este foarte posibil ca femeia să nu mai fi ajuns să intre fix în groapa cu pricina.

Sursa foto: Facebook.com

Articolul precedentCaraș-Severinul la 7 procente sub media națională de promovare la BAC
Articolul următorMeteorologii au restrâns numărul judeţelor vizate de codurile portocaliu şi galben de furtuni dar Caraș-Severinul rămâne