După renovarea a șapte saloane din secția de pediatrie, dotarea cu aparatură medicală mai performantă precum și punerea în funcțiune a laboratorului de analize medicale modernizat, care deja a început să prezinte eficiență financiară, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș continuă ridicarea standardelor pentru pacienții din oraș și chiar din zonele limitrofe care ajung să beneficieze de sistemul medical asigurat de echipa de specialiști a acestui spital.

Astfel că, printre ultimele donații și achiziții ale spitalului se numără și 40 computere noi, de ultimă generație, destinate îmbunătățirii sistemului informatic de evidență privind bunul mers al celor peste 15 secții care funcționează în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Felix Borcean, primarul orașului Caransebeș, s-a arătat încântat de modul cum funcționează laboratorul de analize medicale, precum și de noile achiziții ale spitalului care i-au fost prezentate de managerul spitalului, Adrian Cican, în cadrul scurtei vizite inițiate. Sperăm că de acum, cu un nou sistem informatic, se vor reduce timpii de așteptare pentru pacienții care sosesc în regim de urgență la Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.