Deputatul Ion Tabugan este noul președinte al ALDE Caraș-Severin, el a ținut și prima ședință de partid în această calitate.

Fostul președinte, Ionela Kovacs și vicepremierul Grațiela Gavrilescu au venit special de la București pentru a-l instala pe Tabugan în noua sa funcție. Ionel Kovacs le-a mulțumit tuturor colaboratorilor săi și a declarat că munca și cariera sa se va muta la București. Grațiela Gavrilescu a subliniat, că Ionela Kovacs rămâne vicepreședinte al ALDE Caraș-Severin și că va continua să se implice în filială.

Tabugan a convocat vineri și o ședință a biroului județean al ALDE Caraș-Severin, care s-a ținut la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița, la lucrările acesteia participând și Grațiela Gavrilescu.

”M-am întâlnit astăzi cu conducerea, membrii și simpatizanții #ALDE Caraș-Severin. Sunt bucuroasă că am găsit aici o echipă unită, plină de entuziasm și bună dispoziție. Am mare încredere că noul nostru coleg, deputatul Ion Tabugan, care a preluat conducerea filialei Caraș-Severin, va pune în slujba acestei echipe întreaga sa experiență și capacitate pentru a împlini, și la Caraș, obiectivul nostru național: ALDE – a doua forță politică din România. Îi felicit pe colegii noștri de aici, le spun că reprezintă cu cinste marea noastră familie ALDE, îi felicit pentru dedicarea lor și îi asigur de întreg sprijinul conducerii centrale!” a scris Grațiela Gavrilescu pe contul său de facebook.

Conferință de presă la sediul #ALDE Caraș-Severin. Am discutat despre problemele de mediu la nivelul județului și i-am urat bun-venit domnului deputat Ioan Tabugan, noul nostru care a preluat funcția de președinte al organizației județene Caraș-Severin.

Publicată de Gratiela Gavrilescu pe Vineri, 22 Iunie 2018

Articolul precedentGabriel Oprea reactivează UNPR, ce membrii mai are partidul în Caraș-Severin
Articolul următorElevii din Caraș-Severin buni la română dar slabi la matematică la Evaluarea Națională