Prima acţiune de salubrizare din cadrul campaniei Reşiţa Curată va avea loc sâmbătă, 27 martie. Vor fi ecologizate toate intrările în oraş, respectiv intrarea dinspre Timişoara, Oraviţa, Anina, Caransebeş şi Cuptoare.

Cetăţenii care doresc să participe sunt aşteptaţi începând cu ora 10 în cele 5 locaţii. Ei vor primi mănuşi, saci şi tricouri. Acţiunea se va desfăşura cu aportul voluntar al angajaţilor societăţii SUPERCOM, fiind coordonată de către Serviciului Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei Reşiţa.

Acțiunea face parte din programul de activități de salubrizare din cadrul campaniei mai sus amintite care se desfășoară pe perioada 15 martie – 15 mai 2021, în care dorim implicarea cât mai multor persoane pentru  igienizarea și înfrumusețarea  municipiului Reșița, programul campaniei urmând a fi făcut public în timp real în funcție natura activității și de condițiile specifice acestei perioade. Voluntarii care doresc să se alăture acțiunilor de igienizare sunt așteptați la ora 10.00 la intrările în municipiu și anume: Peco Mol la intrare în Câlnic, str. 24 Ianuarie acces spre cimitirul 7, poartă intrare Stadion Valea Domanului, Peco Petrom Calea Caransebeșului, Parcare Restaurant Casa Bănățeană. În caz de condiții meteo nefavorabile actiunea se va reprograma pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentUn nou RECORD de infectări, de la începutul anului: 6.651 de cazuri noi, 140 de decese
Articolul următorSe pregătesc restricții dure – ieșirea din localități în scenariul roșu, interzisă. Magazinele se închid la 18:00, trafic restricționat de la 20:00 – ULTIMA variantă a documentului restricțiilor