Internaţionalul georgian Teimuraz Orjonikidze va îmbrăca tricoul roş‑negru, u transfer important pentru echipa ce va continua în Liga Zimbrilor și sezonul următor.

După Răzvan Szopka, portarul adus de la Potaissa Turda, echipa rosso-neră şi-a asigurat oficial şi serviciile unui inter stânga de valoare. Este vorba despre internaţionalul georgian Teimuraz Orjonikidze, un jucător născut în 1996, care are 1,98 m înălţime şi 90 de kg. Orjonikidze a evoluat ultima oară în prima ligă maghiară, la Oroshaza.
„Sunt fericit pentru decizia pe care am luat-o. Am ales Reșița din mai multe oferte pe care le-am avut, fiindcă eu cred că această echipă poate atinge performanțe remarcabile. În ce mă privește, voi da totul pentru noua mea echipă și sper ca suporterii să ne fie alături pentru a ne îndeplini obiectivele”. Acesta este mesajul transmis de noul jucător al Reşiţei prin intermediul paginii de facebook Handbal CSM Resita.
 Conducerea grupării sportive reşiţene va perfecta în următoarea perioadă şi alte acorduri cu jucători care pot ajuta echipa în viitorul sezon al Ligii Zimbrilor. 
” Pentru noi este cea mai plină perioadă a anului, deoarece trebuie făcută echipa pentru noul sezon, evident împreună cu antrenorii. Pot să precizez că ne-am înțeles să prelungim contractele cu Paul Simulescu, Lucian Ignat, Răzvan Daia, Eduard Belchite, Eric Bărbuș, Alexandru Vulpe, Marius Bahan, Dusan Trifkovic,  Răzvan Mledenciu și Oleksandr Starchenko. Sunt vreo cinci contracte noi pe care le avem în vedere” a declarat Cristi Pătru, preşedintele secţiei de handbal CSM Reşiţa. Au semnat deja Răzvan Szopka, portarul care a evoluat la Potaissa Turda, şi interul Teimuraz Orjonikidze.  În vederile clubului reşiţean se mai află un inter dreapta, un centru şi un pivot. Pe lista celor care pleacă de la CSM Reşiţa se află deocamdată Shota Tevzadze — care îşi încheie cariera activă și va lucra pentru Federația de Handbal din Georgia —  Claudiu Dediu  şi Andrei Santeiu. Antrenorul Bojan Butulija se află în această perioadă acasă, în Serbia, pregătirile urmând a fi reluate la Reşiţa în jurul datei de 1 iulie.

Articolul precedentElevii din clasele terminale s-au întors în bănci
Articolul următorVicepreședintele PSD Bocșa săltat cu mascații, este suspectat de constituire de grup infracțional organizat VIDEO