Au fost ore încărcate pentru pompierii cărășeni, chemați să intervină în cazul mai multor incendii. Mai întâi a luat foc un apartament situat la etajul al III-lea dintr-un bloc de locuinte din orașul Moldova Noua.

Alarma a fost data de o vecina care a văzut fum ieșind pe sub usa de la întrare. Din fericire, a fost vorba despre o oala uitata pe aragaz, fiind înregistrate doar degajari de fum. Proprietarului i-au fost acordate îngrijiri medicale, la fata locului, de către un echipaj al SAJ Caras-Severin, fara a fi nevoie sa fie transportat la spital. 

Câteva ore mai târziu s-a semnalat un incendiu la o casă in localitatea  Marga. Au fost alertate SVSU Marga si Otelu Rosu, iar de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș au fost deplasate doua autospeciale pentru stins incendii cu 10 subofițeri. Din păcate, focul a fost observat tarziu. Astfel, in momentul ajungerii echipajelor de pompierii ardea generalizat. Locuinta nu a putut fi salvata. 

Un al treilea eveniment a avut loc în Reșița, unde un incendiu a cuprins un balcon de la etajul IV, dintr-un bloc de locuinte, de pe str. Fagarasului, . 

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentBilanț coronavirus: 620 de cazuri noi și 86 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorIncendiu de pădure în Caraș-Severin