O tânără din județul Hunedoara a sunat la 112, cerând ajutor pentru mama ei de 63 de ani, cunoscută cu afecţiuni medicale, care nu mai răspundea la telefon. Femeia a fost găsită în judeţul Caraș Severin, la un bărbat despre care a spus că l-a cunoscut de 2 săptămâni pe Facebook.

Marți, Poliţia Lupeni a fost sesizată prin 112 de către o femeie din Alba-Iulia, care a reclamat faptul că a sunat-o în repetate rânduri pe mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care locuiește în Lupeni, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon. Tânăra spunea că mama ei suferă de mai multe afecțiuni medicale.

La adresa indicată a mers un echipaj de poliție și unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuința sa.

Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament la sfârșit de iulie şi i-a spus că pleacă la o „cunoștință” din Reșița.

”Poliţiştii au efectuat o serie de verificări la unitățile spitalicești din zona Văii Jiului, la Autogara Normandia, precum şi în rândul taximetriștilor” ne-a declarat insp. Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Femeia a fost găsită în comuna Târnova, judeţul Caraș Severin, la locuința unui bărbat despre care a declarat l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni pe o rețea de socializare şi cu care urmează să se căsătorească.

Articolul precedentBanatul sărbătorit la centenar FOTO
Articolul următorManagement deficitar la Universitatea din Reșița, ce recomandă Consiliul de Etică și Management Universitar al ministerului