Printr-un e-mail adresat redacției noastre Gabriela Sîrbu, sora tatălui fetiței care se presupune că ar fi abuzată sexual, a ținut să facă mai multe declarații.

Gabriela Sîrbu susține că tată fetiței este acuzat pe nedrept. ”Am  citit cu înfiorare calomniile aduse de fosta parteneră a fratelui meu (foto). Sunt  mama  a două  fetițe pe  care  le încredințez fratelui meu în fiecare vacanța de vară. Și în acest an fiicele mele au petrecut 3 săptămâni cu fratele meu și declar că este un om bun și care nu face rău nimănui” ne explică aceasta într-un e-mail transmis redacției.

”Fosta partenera acționează probabil în răzbunare, căci fratele meu  și a refăcut viață și are o nouă prietenă. Am asistat la procesul în care dansa dorea ordin de protecție, cerere  respinsă  din lipsa probelor, la fel cá alte procese  pierdute succesiv din lipsa probelor. Dânsa  refuză să lase fetiță să aibă contact cu orice membru al familiei noastre și nu a permis  nici  măcar  să  își  lase  verișoarele să o vadă pentru câteva  momente, asta  în  condițiile în  care  noi  locuim în  Lisabona, fiind această singură ocazie când putem vedea nepoțica. Mai  mult  dânsa povestește  fetiței că diferiți membri ai familiei nostre au murit. Precizez că este în curs o cerere de expertiză psihiatrică și îi vom deschide un proces pentru mărturie mincinoasă, defăimare și calomnie.

La momentul  nașterii  fetiței , fratele meu  și  dânsa  locuiau   cu  mine  în Lisabona, iar despărțirea lor s-a datorat nepotrivirii  de caracter, conform  declarațiilor dânsei, iar  eu am aceste probe prin  mesaje  scrise unde  îmi mărturisea chiar ea  acest lucru.
Dânsa nu a fost și nu este în nici un  fel de pericol, nu au  existat  acte  de  violență și  pot  afirma acest lucru pentru că  am  locuit împreună câteva luni.
Toate  aceste  acuzații pe  care  le  prezintă  sunt un  act disperat al  unei  femei  probabil  instabilă psihic și  consider  că prin  această  publicație contribuiți la  defăimarea unui  om inocent, punând  în  cauză chiar integritatea instanței de judecată, a psihologului din  Reșița, ne respectând  imparțialitatea presei” mai scrie redacției noastre Gabriela Sîrbu, cumnata mamei care spune că a ajuns la disperare din cauza situației prin care trece fetița sa.
Pentru o corectă informare, mai trebuie să precizăm că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în formularul prin care solicită ordinul de protecție, spun că bărbatul ar fi fost violent în trecut și chiar exemplifică un asemenea moment.
Articolul precedentFără înfrângere în Liga 2, CSM Reșița – Pandurii Târgu Jiu 3-1 (2-1) VIDEO
Articolul următorPoliția Locală Bocșa de veghe în oraș