Florin Călinescu a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre candidatura sa la viitoarele alegeri din acest an.

Florin Călinescu vrea zece milioane de voturi. Actorul e hotărât să candideze și și-a anunțat intenția în exclusivitate la Realitatea PLUS. Cât despre Iohannis, Călinescu spune că va rămâne într-un con de umbră după ce își va încheia mandatul. 

„Mă preocupă un singur lucru. Să conving 10 milioane de români care nu se duc la vot. Vreau să vorbesc unora care nu se confundă cu această ofertă politică. Deci nu diluez nimic, ba chiar aduc vreau să aduc o masă de votanți în plus. Dacă ăștia o țin așa cu Firea și cu Nicușor Dan și cu tânărul Burduja, săracul e ca o oaie când face doi-trei miei, unul nu ajunge la țâță, n-are cum să bată măr pentru că PSD este un electorat disciplinat. O să voteze pe cine le spune partidul”, a spus Florin Călinescu la Realitatea PLUS.

Călinescu îi prevede un viitor sumbru președintelui Iohannis după încheierea mandatului: 

„Actualul președinte va fi unul dintre cei mai anonimi cetățeni. Nici nu știu dacă va mai fi văzut. Că și așa n-a fost văzut în România”, a mai spus Florin Călinescu.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorS-au deblocat negocierile din Coaliție! SURSE: PNL și PSD ar putea avea liste comune la europarlamentare