Fiică a doi reșițeni curajoși, Andreea Sinculeț, ca și mama sa, nu știe să tacă și demască corupția, indiferența și hoția care ne afectează pe toți.

Tatăl său, Emanuel Sinculeț, este consilier local al Reșiței iar mama sa, Teodora Sinculeț, a fost ani de zile biologul Parcului Național Semenic-Cheile Carașului de unde a fost îndepărtată de incompetenți pentru că-i deranja în demersul defrișător.

„Bună! Mă numesc Andreea. Am decis să iau atitudine împotriva politicienilor care îmi fură viitorul. Cu fiecare minciună, cu fiecare decizie proastă, ei vorbesc nimicuri. Timp în care cei mulţi ca mine suferă, iar natura moare„, spune Andreea, într-un mesaj video publicat pe YouTube.

„Aerul nostru e greu de respirat. Apa de băut trebuie deja cumpărată. Ne înecăm în gunoaieCorupţia mă sufocă. Ce viitor îmi oferiţi, dragi politicieni? Eu nu pot vota încă, dar sunt liberă să vă vorbesc şi să vă cer să luaţi aminte la ce v-am spus acum. Deoarece paharul s-a umplut! Eu sunt doar Andreea, din Reşiţa, elevă la şcoala gimnazială, clasa a VII-a, şi vorbesc în numele naturii şi a milioanelor de copii din România„, mai spune copila.

 

Articolul precedentProtest în fața Consiliului Județean față de reducerea sporurilor angajaților Spitalului Județean
Articolul următorFonduri ratate, fonduri consumate. Bilanțul atragerii de bani europeni în vestul României