Dinamo a renunțat la doi jucători importanți în această pauză de iarnă, pentru a face rost de bani.

Căpitanul Dan Nistor a plecat la Universitatea Craiova, iar Denis Ciobotariu a ajuns la liderul CFR Cluj.

Președintele ‘câinilor roșii’, Florin Prunea, a anunțat că lipsesc 600-700.000 de euro pentru a obține licența în Liga 1 pentru sezonul următor.

Liga 1 se reia în acest weekend. Dinamo joacă pe teren propriu cu Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 20:00. ‘Roș-albii’ au renunțat la gândul de a prinde play-off-ul.

„Trebuie să face rost de bani, n-avem ce să facem! Le-am spus <Haideți să terminăm cu un loc, două, mai sus>. Hai să ne mai facem și noi banii, nu? Vreo 600-700.000 de euro (n.a. – câți bani le mai trebuie ca să ia licența).

La o echipă de fotbal, nu salariile sunt problema, ci cheltuielile de zi cu zi. Nu toți sunt nebuni ca Gigi (n.a. – Gigi Becali, patronul FCSB) să aibă buget de salarii 500.000 si ceva de mii de euro pe lună cu tot cu taxe. La noi e 130.000 de euro, fără taxe. Ajungem la 160.000 de euro.

Ultimul salariu a fost plătit doar de patron, de la el au venit banii. El plătește și cheltuielile de zi cu zi. Avem sub 5% șanse de play-off. Nu putem să vorbim despre vară, pe noi ne interesează ce putem să facem acum. Cred că suntem o nucă tare din noi. Suntem organizați, iar jucătorii sunt motivați. Pentru noi, meciul cu Astra este o finală, e clar„, a spus Florin Prunea la DigiSport.

Articolul precedentRomâni vizați de anchete medicale, după ce au fost în Wuhan, China
Articolul următorCHINA – Bilanțul epidemiei de infectări cu coronavirus în creștere: 106 morți și peste 4500 de persoane infectate