Poliţiştii şi procurorii DIICOT au descins, miercuri, în incinta Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeş, unde se desfăşura un examen pentru obţinerea permisului de port-armă, dar şi la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din IPJ Caraş-Severin.

Potrivit unor surse judiciare consultate de AGERPRES, se pare că ar fi vizat un grup infracţional organizat care se ocupa cu falsificarea permiselor de port-armă, printre cei vizaţi fiind şi un bărbat, fost ofiţer de Jandarmerie şi fost consilier local, care în prezent deţine un poligon de tragere.

Persoana vizată ar fi fost comandant de detaşament în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, însă a trecut în rezervă în urmă cu aproximativ zece ani. Despre acesta, Jandarmeria CS a ținut să precizeze că ”dl Pop Ioan,  nu a fost comandant al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. El a fost încadrat pe funcția de comandant de detașament. Fostul ofițer este trecut în rezervă”.

Articolul precedentExercițiu de alarmare la ora 10 fix
Articolul următorCaraș-Severinul județul nimănui, prefectul și-a dat demisia după acțiunea DIICOT VIDEO