După Congresul de la Timișoara președintele USR și candidatul Alianței 2020 USR + PLUS pentru alegerile prezidențiale, Dan Barna, a vizitat Reșița.

Acesta a avut două ore în care s-a întâlnit și a discutat cu reșițenii dar a susținut și o conferință de presă la Hotelul Rogge din Reșița.

„Un oraş ca Braşovul s-a mutat cu totul din ţară. Eu zic că nu mai avem răbdare, nu zece ani, nu cinci ani, trebuie să schimbăm România acum. Peste tot oamenii transmit acelaşi mesaj, că au nevoie de o schimbare, că s-au săturat să le plece copiii, e nevoie disperată de a schimba modul de a face politica în România. Exact din această perspectivă trebuie privită şi candidatura mea şi este nevoie ca această schimbare să se producă acum“ a declarat Dan Barna la Reșița.

Alături de Dan Barna au fost membrii ai USR Caraș-Severin și PLUS Caraș-Severin, împreună cu cei doi lideri județeni ai lor.

Dan Barna, Candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României, în conferință de presă la Reșița: “Ne apropiem de finalul campaniei strângerii de semnături, vreau să vă felicit pentru sprijinul pe care l-ati aratat aici în Caraș Severin. Obiectivul meu ca Președinte este fac din România o țară din care tinerii să nu mai plece, să schimbăm statisticile îngrijorătoare care arată că numai anul trecut au plecat 250.000 de România. Proiectul meu pentru țara noastră înseamnă măsuri concrete pentru a stopa migrația încă din prima zi de mandat ca Președinte.”www.danbarnapresedinte.ro

Publicată de Alianța USR PLUS pe Luni, 16 septembrie 2019

Sursa: Gabriel Găină

Articolul precedentEXCLUSIV | Reacția lui Mititelu după tragerea la sorți! Câți fani așteaptă pe arena „Ion Oblemenco” la meciul Craiovei
Articolul următorPiesa ”La femme noire” ajunge la Bocșa