FC U Craiova va juca împotriva Universității Cluj în șaisprezecimile Cupei României. Patronul echipei din Bănie face cerere pentru a evolua pe arena „Ion Oblemenco”, acolo unde clubul care joacă în C a fost interzis de autoritățile care sprijină CS U Craiova, cea care trebuie să vină în Valea Domanului pentru șaisprezecimile Cupei României. 

Pentru ca echipa lui Mititelu să nu joace pe noua arenă, Primăria Craiova a pus restricții de performanță. De exemplu, cine vrea să joace aici trebuie să fie în prima ligă, în cupele europene sau… în șaisprezecimile Cupei României.

Acum este momentul așteptat de Craiova lui Mititelu, iar acesta a anunțat că va face cerere pentru a fi lăsat să joace pe noua arenă din Bănie.

Mâine voi merge să fac cerere să jucăm pe „Ion Oblemenco. Am fost interziși să jucăm până acum, deși aveam dreptul. Au pus acele criterii, iar printre ele se află și acesta, legat de meciurile din șaisprezecimi.

Merg mâine cu cererea, pentru că, până atunci, vom ști exact ziua în care se va disputa meciul, astfel încât solicitarea pe care o depunem să fie completă.

Noi venim după o perioadă grea, nu vreau să fac acum o estimare a numărului suporterilor care vor veni meci. În mod clar însă, Peluza Sud va fi plină cu sporterii noștri fanatici„, a declarat Adrian Mititelu pentru realitateasportiva.net.

Sorin Cârțu, oficial al Craiovei din Liga I, nu se opune.  

Noi oricum nu puteam să jucăm pe teren propriu. FC Universitatea lui Mititelu poate să folosească terenul. Suntem dispuși să folosească tot ce au nevoie, tabelă, celalalte lucruri. Joacă cu Universitatea Cluj, un adversar cu ștaif, cu CV bun, au prilejul să își strângă suporterii la stadion. Din ce știu, regulamentul Primăriei spune că în șaisprezecimile Cupei pot folosi stadionul. Ar fi bine să vedem stadion plin, să vedem câți suporteri au”, a declarat Cârțu la TV Digi Sport.

Craiova din Liga I are meci în deplasare, la Reșița, pentru această fază a competiție, o situație destul de disputată după ce FRF și televiziunile cer ca partida să se desfășoare pe nocturnă, instalație cu care stadionul ”Mircea Chivu” nu este prevăzut. Așa că a apărut posibilitatea ca partida să se joace pe Oblemenco, iar cele două echipe să împartă încasările.

Articolul precedentCe BONUSURI primeşti de la ANAF dacă îţi plăteşti taxele la timp
Articolul următorDan Barna printre Reșițeni