corabia Perla Neagra FOTO Alexandra Georgescu

Corabia ”piraților din Caraibe” face furori în Clisura Dunării. Patronul unei pensiuni a determinat o adevărată ”nebunie” în Clisura Dunării, acesta plimbând turiștii pe Dunăre cu o barcă care seamănă cu cea din renumitul film „Pirații din Caraibe”.

Omul de afaceri Alin Arbanas, în vârstă de 43 de ani din Drobeta Turnul Severin, a înființat o mică afacere, o pensiune și o pizzerie. Bărbatul a venit cu o mică idee de a distra turiștii, acesta a ales să îi aventureze în Dunăre cu noua lui achiziție.

“Un prieten are o pensiune aici şi atunci m-am gândit că aş putea face şi eu acelaşi lucru. Cu răbdare şi cu voinţă am ridicat această pensiune, dar mi-am dorit foarte mult să fac ceva diferit. Încă de anul trecut am visat să aduc aici o corabie de piraţi şi iată că am reuşit să îmi îndeplinesc visul” povestește acesta.

Găsirea unei corăbii, nu a fost chiar foarte ușoară, omul a căutat în lung și-n lat, până la urmă a găsit o navă în Anglia, chiar s-a pregătit să plece după ea, când fiul său a identificat un posibil proprietar în Mangalia.

Barca era pe placul omului de afaceri, așa că a și achiziționat-o. Aducerea corăbii a fost extrem de grea, deoarece nu se găsea un mijloc de transport, aceștia au făcut trei drumuri la Mangalia, după atâtea încercări, oare au adus nava acasă cu toate pânzele sus?

Cel mai probabil au găsit transport pentru bijuterie. Bărbatul a ieșit de câteva ori cu ea pe Dunăre, turiștii au rămas surprinși de noua lui achiziție, așa că Alin Arbanas a dorit să îi distreze pe turiști. Și, sigur, ghiciți cine a fost cel mai fotografiat obiectiv de pe cazanele Dunării…

Sursa: Adevărul

Articolul precedentTrei minori, din China, chinuiți de mama lor pentru a intra în România pe frontiera verde VIDEO
Articolul următorInițiativă Lions: să batem obrazul celor ce fac mizerie!