O frumoasă inițiativă a Clubului Lions Reșița Montantă propune două zile de voluntariat pentru curățenie în Dealul Golului: 23 și 24 august.

”Din păcate, una dintre cele mai frumoase zone existente în Reșița a picat victimă non-civilizației.
Cu siguranță că în Reșița noastră, cu oameni atât de pretențioși, care zilnic își declara nemulțumirile pe rețelele de socializare față de tot ceea ce se face sau nu se face în oraș, nu este posibil ca asemenea atitudini să rămână nesancționate. Motiv pentru care, membrii Lions Club Reșița Montană, vor porni o campanie de „bătut obrazul” celor care prin comportamentul barbar, sfidând nevoia de aer proaspăt și curățenie pentru care mergem să ne bucurăm în mijlocul naturii, demonstrează zilnic că nu sunt decât niște sărmane nereușite ale speciei umane!
CUM SĂ LE BATEM OBRAZUL!?
Simplu! Cu instrumentele pe care le au la îndemână oamenii civilizați: FACEM CURĂȚENIE!
În acest sens, Lions Club Reșița Montana va derula o campanie de îndepărtare a ,,petelor” de non-civilizație pentru a demonstra că acestea nu sunt caracteristice Reșiței ci doar unor indivizi, care din păcate există, dar care nu sunt reprezentativi pentru acest oraș.
Cine vrea să ni se alăture este bine venit într-o campanie care să demonstreze că happy-end-ul este posibil atunci când oamenii se unesc împotriva nesimțirii și a ignoranței, care netratate se pot întinde peste societate ca o boală letală.
Deci…așteptăm voluntari!
De saci, mănuși și transportul gunoiului strâns se va ocupa Lions Club Reșița Montană” scrie Marian Apostol, președintele Clubului.

Articolul precedentCu corabia piraților spărgând valurile din Clisura Dunării
Articolul următorTheodor Paleologu susținut de filiala din Caraș-Severin