Leonard Bibirig și-a mobilizat jucătorii, după succesul cu Politehnica Timișoara, conștientizând că partida de sâmbătă, ora 11, va fi extrem de dificilă.

Adversarul, CSM Reșița, e în creștere de formă și nu vine la Vaslui doar de plimbare.

Antrenorul vasluienilor susține că partida este deschisă oricărui rezultat, însă speră într-o mobilizare exemplară a echipei sale, pentru a obține victoria.

”Este un meci între două nou promovate în Ligă, care au același obiectiv, de a câștiga meciului. Reșița a crescut de la meci la meci, iar de când a rezolvat problema a doi jucători, portarul și interul dreapta, jocul a căpătat un plus și va fi dificil. Este un meci deschis oricărui rezultat. Sperăm să confirmăm evoluția bună și să legăm două meciuri cu victorie. Important e să conștientizăm că va fi un meci deosebit de greu, însă printr-o mobilizare exemplară vom reuși să obținem cele trei puncte”, a spus Leonard Bibirig.

Înaintea acestui joc, CSM Vaslui ocupă locul 8, cu 12 puncte, iar CSM Reșița se află pe ultima poziție, cu 4 puncte.

Partida va fi arbitrată de Iulian Ionuț Ghiță și Sebastian Topliceanu, ambii din Constanța, iar observator din partea FRH a fost delegat Viorel Ciucan, din București.

Articolul precedentTraficul oprit pe DN 6, accident cu trei autoturisme la Slatina Timiș
Articolul următorSe reiau exercițiile de alarmare publică