Cod roşu de intervenţie în Caraş-Severin. O fată de 14 ani a fost dusă de urgenţă la spital, iar părinţii ei au murit, în urma unui grav accident rutier care a avut loc, vineri seară, în judeţul Caraş-Severin, între o maşină şi un autocar.

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Grădinari din judeţul Caraş-Severin. ”Este vorba despre o coliziune între un autocar şi un autoturism din care au rezultat trei victime,doi adulţi şi un minor, dintre care două victime adulte încarcerate.  Acţionează Secţia de pompieri Oraviţa cu 1  ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanţă SAJ.

Spre Grădinari a fost trimis şi  ATPVM cu medic. Echipajul de pompieri  acţionează pentru descarcerarea celor 2  victime din autoturism, care sunt inconştiente”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale. Potrivit poliţiştilor, cei doi adulţi, soţ şi soţie, au murit în urma accidentului, iar fata lor în vârstă de 14 ani a fost dusă la spital, în Oraviţa.

Se pare că maşina a ieşit de pe un drum lăturalnic şi a intrat fără ca şoferul să se asigure, pe un drum naţional unde circula regulamentar autocarul care a fost lovit în plin de autoturism.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentANM: Cod portocaliu de vânt puternic în mai multe judeţe, în orele următoare
Articolul următorCrima din Sibiu. Primele declarații ale bărbatului reținut din greșeală: „Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie”