O cisternă care transporta oxigen lichid a fost implicată  într-un accident rutier pe o stradă din Reșița. Autotrenul a fost lovit de un autoturism care a intrat pe contrasens. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav și nici încărcătura cisternei nu a fost afectată.

 
Accidentul a fost provocat de un șofer care, din motive încă neelucidate, a scăpat controlul asupra mașinii, a intrat pe contrasens și a lovit lateral cisterna încărcată cu peste 20 de tone de oxigen care se deplasa din zona industrială Valea Țerovei spre Calea Caransebeșului.
 
În urma accidentului nimeni nu a fost rănit însă șoferul care a produs accidentul a fost transportat la spital întrucât prezenta o stare de confuzie totală. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentPericol de RĂZBOI la graniță. Gilles Emmanuel Jacquet: „România este protejată de apartenenţa la NATO”
Articolul următorSecuritatea a vândut români vreme de 40 de ani! Animale tranzacționate în schimbul oamenilor trimiși în Occident