Renumitul handbalist Bojan Butulija, jucător care a scris istorie în urmă cu câțiva ani la UCM Reșița, revine în municipiul de pe Bârzava și în prima ligă handbalistică din România.

De această dată Butulija nu va mai înscrie spectaculos de la 10-12 m ci va sta pe tușă, pe banca actualei echipe CSM Reșița, care a semnat un contract cu handbalistul sârb ca antrenor principal, anunțul fiind făcut de către președintele Cristi Pătru pe pagina de facebook a clubului.

”M-am întors la Reșița cu cele mai frumoase gânduri. Este o onoare pentru mine să fiu din nou la Reșița, mai ales în funcția de antrenor principal. Am plecat de aici acum aproximativ 10 ani, iar ultima mea amintire legată de Reșița este trofeul Cupei României pe care am reușit să-l câștig cu echipa. M-am simțit aici tot timpul ca acasă. Sper că vom reuși să facem o treabă bună și trebuie să supraviețuim în Liga Națională. Vom încerca să nu retrogradăm în acest sezon și ne dorim să creăm o echipă competitivă pentru următoarea ediție de campionat. Băieții s-au prezentat foarte bine la ultimul meci și cred că au dovedit că au calitate. Le cer suporterilor Reșiței să aibă răbdare, să încurajeze echipa, pentru că noi vom da pe teren tot ceea ce avem mai bun”, a declarat Bojan Butulija, noul antrenor al CSM Reșița pentru publicația caon.ro.

Articolul precedentGrupul Ecologic de Colaborare Nera evaluează impactul deșeurilor miniere din zona de frontieră România – Serbia
Articolul următorPolițiștii vor arestarea preventivă a doi reșițeni pe care îi bănuiesc de mai multe furturi VIDEO