Polițiștii cărășeni propun astăzi judecătorului de drepturi și libertăți arestarea preventivă a doi reșițeni pe care îi bănuiesc că ar fi comis mai multe furturi de la diverse societăți comerciale din Reșța.

Ieri, polițiștii din cadrul Servciului de investigații criminale împreună cu cei din cadrul celorlalte structuri operative ale inspectoratului au efectuat 7 percheziții domiciliare, în cartierele Mociur și Govândari, la adresele unor persoane bănuite de comiterea, în cursul acestui an, a mai multor infracțiuni de furt din locuințe din locuințe și societăți comerciale, pe raza municipiului Reșița.

În urma acțiunii 3 persoane au fost conduse la audieri, dintre care 2 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

De la locuințele persoanelor bănuite, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, bijuterii din aur și argint, bani, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, precum și obiecte folosite la comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi bărbați de 24, respectiv 30 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiuni au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin și jandarmi.

Articolul precedentBojan Butulija revine în prima ligă din România
Articolul următorBiciclist accidentat lângă Parcul Siderurgistului