Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, a precizat în cadrul unei conferințe de presă că merge special la fața locului, pentru a vedea cum s-au făcut reparațiile la drumul respectiv, înaintea recepționării lucrării. Și ca să vadă cât mai bine cum arată drumul, va coborâ pe el pe bicicletă.

„Lucrările de plombare scoase la licitație în toamna anului trecut cu suma de 800.000 ron au fost adjudecate pentru 680.000 de firma respectiva. Din păcate nu putem avea așteptări mari la acesti bani dar sper ca reparațiile să ușureze traficul din zona până la intervenția substanțială așteptată prin Compania Națională de Investiții. Prin urmare ,plecând de la releul de pe Semenic voi pedala( de fapt la vale, mai mult cu mâinile pe frane) spre Valiug si mai apoi către Reșița pe drumul reparat. Am ales aceasta variantă pentru a putea aprecia din punctul de vedere al unui posibil turist cât de bună e lucrarea respectivă. Ținând cont totodată și de suma alocată”, a precizat acesta.

De fapt, se vrea şi modernizarea totală a acestui tronson, însă până atunci mai sunt paşi de făcut. Chiar la începutul lui 2021, atunci când s-a pus pe tapet infrastructura judeţului, Romeo Dunca spunea că DJ 582 poate fi reabilitat total, după clarificarea situației juridice a tronsonului de drum județean.

Foto: arhiva

Sursa: Realitatea de Caras-Severin