Primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, a semnat primul contract de finanțare cu ADR Vest din mandatul său. Edilul spune că mai are alte 14 proiecte pregătite.

”Astăzi este un moment istoric pentru comunitatea noastră, astăzi, după o “secetă” de peste 8 ani, semnăm un contract de finanțare pe fonduri europene cu reprezentații ADR Vest. În cei 2 ani de mandat am lucrat la 15 proiecte pe fonduri europene și astăzi a venit momentul să spunem, oficial, că ne apucăm de lucru și în teren” a declarat primarul Adrian Torma pentru Realitatea de Reșița.

Este vorba de reabilitarea Grădiniței Sf. Stelian, un proiect în valoare de 4.489.992,21 lei (aproximativ 1 milion euro).

”Așteptam să semnăm și contractele pentru Școală Generală „Alexandru Moisi”, corpul A (clădire liceu) și corpul B (Școală Generală Nr. 4) pe finalul acestui an. Am promis că voi sprijini educația și, încet, încep să se vadă și rezultatele.

Mulțumesc pentru susținere echipei ADR VEST în frunte cu domnul Sorin Maxim, mulțumesc colaboratorilor care au depus mult efort în a întocmi documentele necesare depunerii proiectului și în special echipei din primărie care a muncit “din greu“ să ținem pasul cu standardele necesare gestionării proiectului. Puterea de a fi buni stă în noi!” a mai spus Torma.

Primarul spune că este sabotat și că multe din proiecte nu îi sunt aprobate de Consiliul Local. Ba, mai mult, împotriva primarului Torma și a familiei sale se pare că se depun tot mai multe plângeri penale.

”Țin să mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a dat puterea să ducem aceste proiecte înainte și a rânduit că primii bani europeni să ajungă în Moldova Nouă acolo unde conducătorii instituției mă denigrează continuu, îmi sabotează proiectele în Consiliul Local, au mâncat banii din buget prin contracte dubioase și cu persoanele angrenate în haită de hiene, acolo de unde pleacă plângeri penale împotriva mea și a familiei mele. Să nu uităm să mulțumim celui care le rânduie pe toate!” a mai declarat Adrian Torma.

Articolul precedentConducerea Grădinii Zoologice din Reșița are imaginație: ”pavianul cu mantie poate fi admirat la Reșița” VIDEO
Articolul următorCirculație blocată pe DN 58 B, la Gherteniș