Cei de la Adăpostul de Câini din Reșița au pus pe facebook o fotografie cu câinele ciobănesc german care a pus pe jar elevii și profesorii de la Școala Gimnazială Nr. 7 din Reșița.

”Final fericit! Stapanul si-a luat „copilasul” Cainele care a „ingrozit” ieri natiunea pentru ca a patruns in Generala Nr. 7.

Multumim stapanului care la prima ora cum au ajuns in oras si-a revendicat animalul.
Conform personalului din adapostul canin, un caine enorm de bland, ingrijitorul nu mai putea azi nici sa paraseasca tarcul deoarece micutul avea chef de joaca” scriu cei de la Adăpostul de Animale Reșița pe pagina instituției.

Potrivit inspectorului școlar Ionuț Gârtoi, câinele este cu CIP și vaccinat, aparținând unei familii care are un copil în clasele primare chiar la acea școală. Cum cei din învățământul primar au vacanță săptămâna aceasta, familia și copiii nu erau acasă așa că, cel mai probabil, câinele i-a căutat la școală, acolo unde știa că ei se află la ora 8 dimineața.

Cei trei elevi sunt în afara oricărui pericol dar părinții nu s-au prezentat cu ei la secția de boli infecțioase de la Staționarul III al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, spune Roxana Bălan, purtătorul de cuvânt al instituției. Aceasta dă asigurări că unitatea sanitară are vaccin anti rabic pe stoc.

FOTO: Adăpostul de Animale Reșița

Articolul precedentInspectorii de muncă au efectuat peste 200 de controale numai în luna septembrie
Articolul următorS-ar putea să rămânem fără vestita șampanie de Panciu, vezi ce a decis Tribunalul CS