Un accident mortal s-a produs cu puțin înainte de ora 17 pe DN 6, în cartierul Jupa al municipiului Caransebeș.

Circulația a fost oprită după ce trei autoturisme și un microbuz au fost implicate într-o coliziune creată, se pare, de o depășire riscantă. Din cei 12 pasageri ai celor patru vehicule implicate, 8 au fost răniți, unul chiar mortal.

”Incidentul s-a petrecut în apropierea localității Caransebeș, pe DN 6 în sat Jupa.

Având în vedere numărul ocupanților, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.

La locul incidentului, salvatorii intervin cu o mașina de stingere, o descarcarcerare, o ambulanta SMURD și trei ambulante SAJ.

Din primele informații, ar fi vorba despre 8 persoane rănite. Din nefericire, una dintre victime care era în stop respirator a fost declarata decedată” explică plt. maj. Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Este o ”coliziune între 4 autoturisme, pe fondul unei depășiri neregulamentare. Trei victime transportate la spital, dintre care una în stare critică. Se circulă dirijat” confirmă și cms. șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Articolul precedentInaugurare de Sf Dumitru la Jupa
Articolul următorÎncă un accident pe DN 6, chiar în același loc