La ieșire din Reșița spre Caransebeș, pe DN 58, km 35+900 m, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor 3, în următoarele împrejurări: 

Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocșa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Reșița, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reșița, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reșița. 

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului și rănirea altor 3 persoane, conducătorul auto de 51 de ani și 2 pasageri din același autoturism, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. 

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar traficul rutiera fost restricționat până la finalizarea cercetării. 

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentSe mai vaccinează românii antiCovid? Autoritățile fac publice cele mai noi date: cum arată cifrele imunizării
Articolul următorAtenție șoferi, restricții de trafic în Reșița, circulație deviată