Plan roșu de intervenție declanșat de către pompieri în urma unui grav accident de circulație ce a avut loc între Caransebeș și cartierul Jupa, pe DN 6.

În jurul orei 18:50, în sensul giratoriu de la ieșire din Caransebeș către Timișoara, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Din primele informații, accidentul pare să se fi soldat cu 10 victime. Pentru eficientizarea misiunii de salvare, la nivelul județului Caraș-Severin a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Intervin de urgență 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, din care unul SMURD, 3 echipaje SAJ și echipaje ale Poliției. În sprijinul forțelor din Caransebeș, de la Detașamentul de Pompieri Reșița au plecat   o ambulanță SMURD, și o autospecială transport victime multiple.

La ora 19:20 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție. Echipajele SAJ și SMURD de la față locului acordă asistență medicală unui număr de 6 persoane care au suferit traumatisme ușoare și atacuri de panică. În accident au fost implicate 4 autoturisme. Din cei 12 ocupanți, inițial au fost transportați la spital 4, 2 adulți și 2 copii. O a cincea victima a fost transportată la spital ulterior.

Articolul precedentArsenal de arme confiscate în urma unor descinderi la Anina FOTO
Articolul următorSTART VOT! Tot ce trebuie să ştiţi despre alegerile prezidenţiale de astăzi