Un bărbat 55 de ani s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Oravița pentru a sesiza un accident rutier fără victime, în care fusese implicat cu o seară în urmă, pe strada 1 Decembrie 1918 din oraș, când a condus autoturismul și a lovit un alt autoturism, staționat în fața unui magazin, părăsind locul accidentului. 

Ulterior, acesta s-a deplasat cu autoturismul la unitatea de poliţie pe raza căreia s-a produs accidentul, conform normelor rutiere, în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului,  pentru întocmirea documentelor de constatare. 

Conform procedurii, polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În continuare, polițiștii l-au condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice și au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. 

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentPurtătorul de cuvânt al Guvernului anunță ce se va întâmpla cu compensarea cu 50 de bani pentru carburanți
Articolul următorAdoptă un salon! Voluntarii finalizează renovarea Staţionarului 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa