Pompierii militari din Caraş-Severin, împreună cu echipele de pădurari de la Ocolul Silvic Mehadia, au reuşit să lichideze vineri seara, după aproximativ 12 ore, incendiul izbucnit la litiera pădurii din Cornereva, care a afectat 30 de hectare.

„În urma eforturilor susţinute de pompierii militari, împreună cu echipele de pădurari de la Ocolul Silvic Mehadia, în jurul orei 19,00, s-a reuşit lichidarea incendiului. Din estimările de la faţa locului, zona afectată este de aproximativ 30 de hectare”, a declarat Adrian Manofu, ofiţer în cadrul Compartimentului Informare şi Relaţii Publice din ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.

Vineri dimineaţă, ISU Caraş-Severin a fost anunţat prin apel la 112 de un incendiu care se manifesta la litiera pădurii din zona unităţii administrativ-teritoriale Cornereva. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, cu trei servanţi, care au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului. În ajutorul pompierilor au fost direcţionaţi şi 25 de pădurari de la Ocolul Silvic Mehadia.

Articolul precedentO singură localitate cărășeană va beneficia de WiFi gratuit de la UE la a treia strigare
Articolul următorPreotul Aurel Bendariu comemorat la Reșița