Persoanele care au fost infectate cu SARS CoV-2 se pot recupera la Clinica Oncologică Nera, din Caraş-Severin. Din 6 ianuarie, aici funcționează cea mai performantă camera hiperbară automatizată din România.

Primii pacienți ai Clinicii Nera au beneficiat deja de acest tip de terapie, majoritatea confruntându-se cu probleme de sănătate, în urma infectării cu SARS CoV-2. Din fericire însă, după doar o săptămână de tratament, unii deja se pot întorce acasă mai pregătiți să înfrunte provocările acestor vremuri, alții mai rămân puțin, pentru o nouă cură în camera hiperbară.

La Clinica Nera există cea mai performantă tehnologie pentru Trapia Hiperbară din România (camera germană Haux, acreditată ca echipament medical; cu rezultate imediate în recuperarea post-Covid) și monitorizare pe indicatorii medicali.

În plus, clinica pune la dispoziția bolnavilor din întreaga țară și facilitați pentru EKG, Spirometrie, Fizio-kinetoterapie și Dietoterapie, unele chiar în interiorul camerei hiperbare.Toate acestea, într-un cadru natural minunat aflat în vecinătatea rezervației Cheile Nerei

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentStarea de alertă din România a fost prelungită cu încă 30 de zile
Articolul următorKlaus Iohannis: ”Vaccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce cât mai rapid la normalitate. Virusul se răspândește în continuare”