Municipalitatea reşiţeană anunţă că îşi doreşte continuarea tradiţiei concursului dedicat brăduţilor ecologici care, în anii precedenţi, au adus un plus de imagine Târgului de Crăciun. „Pe această cale, mulțumim elevilor și cadrelor didactice pentru implicare, rezultatul creațiilor fiind, de fiecare dată, peste așteptări“, transmite Primăria Reşiţa.

Doar că, anul acesta, nu vom mai avea Târg de Crăciun. Moşul a lansat Concursul Eco „Christmas Tree“, „concursul brăduților ecologici, în mediul online și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, diferența fiind faptul că brazii confecționați din materiale ecologice vor rămâne în casele voastre, iar noi îi vom admira și aprecia pe pagina Primăriei Reșița. Premiul pus în joc în cadrul acestui concurs este un laptop.

Vrei să participi și să-ți aducă Moşul un cadou de Crăciun? Iată ce trebuie să faci! Construiește acasă un brăduț din materiale reciclabile. Trimite o poză clară cu tine și brăduțul ecologic, precum și câteva detalii suplimentare (nume, prenume, număr de telefon și materialele din care a fost confecționat) la adresa de email: [email protected], până la data de 17 decembrie, la ora 00:00.

Pozele vor fi postate pe pagina Primăriei Reșița, în data de 18 decembrie. Invită-ți prietenii să aprecieze poza ta pentru a avea mai multe șanse de câștig. Perioada în care poți primi like-uri este 18-23 decembrie, ora 00:00. În Ajunul Crăciunului, poza cu cele mai multe aprecieri va fi declarată câștigătoare, iar Moș Crăciun va aduce premiul acasă câștigătorului“, informează autoritatea locală.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentAmenzi pentru angajatorii cu mai mult de 50 de salariaţi care nu respectă măsurile împotriva Covid-19
Articolul următorCulisele statului paralel | Mafia gunoaielor din Sectorul 1. Un administrator ROMPREST face dezvăluiri din interiorul companiei – VIDEO