Vineri a avut loc predarea de comandă la Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Vasile Zorzor” Caraș-Severin, col. Alexandru Tobă preulând funcția de inspector șef.

Totul a fost, însă, ținut la secret, presa nefiind nici anunțată nici invitată la evenimentul organizat cu această ocazie în prezența prefectului Matei Lupu. Fostul inspector șef, Dima Mănoiu, ”remarcându-se” la prezentarea activității instituției pe anul 2017 că nu-și cunoaște nici măcar colegii din Colegiul Prefectural, greșit sau chiar sărind numele unor colegi inspectori șefi ori șefi de deconcentrate invitați la acel eveniment. Noul inspector șef, reșițean fiind, ar trebui să anuleze acest prim handicap.

”Începând cu data de 01 iulie a.c., prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, a fost numit la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraş-Severin, domnul colonel Tobă Alexandru.
Acesta este născut la data de 04 aprilie 1973, în localitatea Reşiţa, este căsătorit şi are doi copii. Până în prezent a ocupat funcţia de adjunct al Directorului General al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, iar în anii 2004- 2005 a făcut parte din cadrul Detaşamentului Internaţional al Jandarmeriei Române de Menţinere a Păcii în Kosovo, sub egida U.N.” a transmis IJJ Caraș-Severin pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentMihai Goțiu: ”Scoatem drujbele din parcurile naționale” VIDEO
Articolul următorCaraș-Severinul are salvatori din pasiune FOTO