Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros. Mai ales după-amiaza și seara pe arii relativ extinse se vor semnala ploi care vor avea și caracter de aversă posibil însoțite de descărcări electrice. La munte cantitățile de apă cumulate vor depăși local 15-20 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări în cursul zilei, care în Crișana vor depăși la rafală 55-60 km/h iar în Munții Apuseni 70-90 km/h. Spre sfârșitul intervalului izolat se va semnala ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 16 grade, mai ridicate în extremitatea sudică a Banatului până spre 17…18 grade, iar cele minime între 3 și 8 grade.
Mâine, vremea se menține deosebit de caldă. Cerul va prezenta înnorări temporare. Pe arii relativ extinse se vor semnala ploi care vor avea și caracter de aversă posibil însoțite de descărcări electrice. La munte cantitățile de apă cumulate vor depăși local 15-20 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări în cursul zilei, cu viteze care la rafală vor depăși la rafală 55-60 km/h. Izolat se va semnala ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 20 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Avem conștiința națională să păstrăm România o țară suverană care își apără valorile”
Articolul următorCei 40 de mucenici de la Sevastia. Tradiții de 9 martie