Vicepremierul Grațiela Gavrilescu a făcut vineri o vizită de lucru în Caraș-Severin, în calitatea sa de ministru al mediului.

Aceasta s-a întâlnit cu prefectul județului, Matei Lupu, cu structurile deconcentrate ale ministerului din Caraș-Severin, la discuții participând și președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Viorel Toma.

Printre subiectele de discuție au fost problema poluării transfrontaliere de la Moldova Nouă, sistemul integrat de gestionare a deșeurilor și funcționarea Agenției Naționale pentru Arii Protejate, prilej cu care Grațiela Gavrilescu a anunțat că s-a aprobat, prin lege, o nouă organigramă, aceasta prevăzând și structuri teritoriale pentru ANAP, tocmai pentru o mai bună administrare a ariilor protejate.

Ministrul, la fel ca și în cazul vizitei din județul Timiș, unde a vorbit de ”județul Timișoara”, la Reșița a vorbit de mulțimea ariilor protejate ale ”Caransebeșului” confundând municipiul cu județul în care se află și anunțând că aici va funcționa una dintre structurile teritoriale ale ANAP.

Articolul precedentVicepreședintele Consiliului Județean CS: ”Liviu, ai greşit, du-te la puşcărie!”
Articolul următorVicepreședintele PSD Caraș-Severin: ”Să-și dea demisia și să începem să ne reorganizăm”