Aglomerație de VIP-uri în vestul țării. Invitații lui Ion Țiriac au sosit pentru a participa la vânătoarea de la Ersig, în Caras Severin.

Invitații omului de afaceri au ajuns la Timișoara, de unde vor pleca spre domeniul fostului tenisman de la Ersig. 12 persoane, alese pe sprânceană, vor participa la partida de vânătoare.

Ion Țiriac deține un domeniu de vânătoare la Ersig de 1.000 de hectare, pe care le-a cumpărat de la prințul Paul de România. Se preconizează că vor fi împușcați aproape 100 de porci mistreți. Din cauza pestei porcine africane, autoritățile vor verifica cu atenție fiecare exemplar împușcat. În plus, mașinile care vor intra pe domeniul de vânătoare de la Ersig fi dezinfectate.

De asemenea, directorul DSVSA Caraș-Severin, Nicolae Crista, spune că fiecare mistreț va fi verificat atât pentru trichineloză cât și pentru cele două tipuri de pestă și că vânătoarea nu pune probleme din punctul de vedere al pestei procine deoarece mistreții sunt în țarc îngrădit și cu gard electric și nu au contact cu alte animale străine.

 

Articolul precedentAccidentul și incendiul de pe DN 6 filmat de o cameră de bord VIDEO
Articolul următorCod galben de vreme severă imediată