Etapa 14 din Liga 2 programează un nou derby în Banat, după ce etapa trecută a programat un duel între Poli Timișoara și UTA Arad, de astă dată a venit rândul rosso-nerrilor să țină piept echipei de tradiție a Aradului.

”Întâlnim o echipă cu tradiție, campioni ai provinciei, o echipă care joacă cu o presiune foarte, foarte mare pe jucatori. La UTA Arad, la fiecare meci jucătorii au presiune dublă pentru că ei trebuie să joace la victorie chiar dacă nu recunosc tot timpul , este clar că obiectivul dânșilor este promovarea, îi cunosc foarte bine pe cei din conducerea UT-ei, chiar avem o relație bună, au pierdut câteva baraje și știu că anul aceasta își doresc foarte mult să promoveze și vă dați seama ce presiune este pe întreg Staful de antrenori și pe jucatori. Repet, sunt sigur că vin aici după puncte , dar presiunea cea mai mare este la ei, noi trebuie să luam și noi punctele , să profităm că jucăm acasă și încă odată vreau să fac apel către toți suporterii , să fie lângă băieți , lângă antrenorul nostru pentru că avem nevoie in momentul acesta” spune Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

”Am trecut repede peste euforia victoriei de duminica trecută, cu Poli, de meci ne-am concentrat la deplasarea de la Reșița. E extrem de important pentru noi să legăm din nou victoriile, exact cum am spus după Turris, că punctul acela trebuia întărit cu victorie, reiterez ideea. Avem nevoie de continuitate în rezultate”, e descrierea stării de spirit din vestiarul utist înainte de meciu de mâine, semnată de antrenorul Gyuszi Balint.

”Avem o deplasare dificilă. Întâlnim o echipă arțăgoasă, pe propriul teren e capabilă de evoluții bune și rezultate pe măsură. Dacă suntem la nivelul optim, sunt convins că ne impunem jocul. Suprafața de joc nu e cea mai bună, dar e important să ne adaptăm tuturor condițiilor, inclusiv adversarului. Reșița va fi foarte motivată, noi trebuie să ne impunem jocul și să aducem cele 3 puncte la Arad”, a adăugat ”principalul” utist.

Spusele lui Laszlo Balint au fost întărite de Damian Isac și Bogdan Stancu. ”Cum a spus și Mister, ne așteaptă un meci foarte greu. Vom da totul pe teren să câștigăm să venim cu cele trei puncte la Arad. Meciul de la Reșița e foarte important”, au fost comun al celor doi fotbaliști roș-albi.

CSM Reșița – UTA începe la 12:30 și se vede pe Telekom, Look și Digi.

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Ovidiu Timar (Marghita). Rezervă: Cătălin Roman (Grădinari / TM). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Teodora Albon (Cluj Napoca).

Articolul precedentCu Robert Lupu pe bancă, România s-a calificat în Elite Round-ul pentru CM 2020!
Articolul următorCaraș-Severinul printre județele în care nu ai curaj să investești