Prea multă nădejde și-au pus trei turiști în tehnologia modernă care i-a trădat și i-a lăsat ai nimănui prin pădure. Norocul lor a fost în colegii care vedeau că nu mai vin și au sunat de la 112, fapt ce a dus la găsirea lor de către Jandarmii Montani.

”În seara zilei de 15 decembrie, efectivele Postului de Jandarmi Montan Văliug au fost alertate deoarece prin apelul unic de urgență 112 a fost sesizat faptul că trei tineri au plecat cu atv-urile, în zona Vila Klauss și nu s-au mai întors.
În jurul orei 21.50, un prieten al celor trei, a sunat să ceară ajutor, pentru că prietenii săi au plecat cu atv-urile într-o zonă greu accesibilă, au rămas fără baterie la GPS, iar în zonă nu au semnal la telefon. Echipajul de jandarmi a reușit să găsească persoanele în cauză în jurul orei 23.10, la aproximativ 15 km de localitatea Valiug. Cei trei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind conduși, în siguranță, în localitate” explică plt. maj. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

Articolul precedentMarcel Vela: auditorii verifică instituțiile din subordinea MAI nu o persoană anume
Articolul următorMarcel Vela: Poliţiştii din ţară care au conexiuni cu reţelele infracţionale vor fi chemaţi la audieri