Amplă comasare de forțe în această după amiază în Centrul Civic al Reșiței, după ce un reșițean de aproximativ 45 de ani a amenințat că se aruncă de pe funicular.

Este vorba despre un fost martor dintr-un dosar DIICOT, Sandu Ilie, care spune că a fost distrus de către ”procurori și mafia din Ploiești”. Ilie mai spune că i-ar fi fost incendiată casa și că trăiește sub o teroare permanentă.

Sinucigașul mai spune că vrea să aibă o discuție cu presa la sediul Poliției și că acolo va spune cine sunt procurorii și cei din ”mafia ploieșteană” care l-au determinat să se urce pe funicular.

Acesta avea asupra sa un cuțit, haine groase și rezerve de apă și a refuzat inițial să discute cu negociatorii. Abia după ce mai multe echipaje de radio și televiziune au fost urcate de pompieri cu autospeciala pentru a sta de vorbă cu Sandu Ilie acesta a acceptat să coboară de pe funicular.

Acum acesta este audiat de către polițiști, fiind asistat de un echipaj SMURD care, cel mai probabil, după audieri îl vor transporta de urgență la spital.

Articolul precedentANAF organizează 115 întâlniri cu contribuabilii, în luna noiembrie
Articolul următorSecția pentru procurori a CSM a decis delegarea lui Doru Țuluș la Caraș Severin pentru 6 luni