Pe mijloacele de transport în comun din Reşiţa a fost introdus, din luna noiembrie, sistemul de autotaxare e-tiketing, au anunţat reprezentanţii societăţii de transport urban. 

„E-tiketing-ul este un alt mod de a achiziţiona biletele de autobuz, care se găsesc deja în punctele de vânzare afişate pe site-ul societăţii, în mijloacele de transport în comun, la chioşcurile de ziare. Acestea se mai găsesc, până la finele lunii, şi la taxatorii din autobuze, până când oamenii vor cunoaşte locurile de unde biletele pot fi achiziţionate. La fiecare uşă din autobuze există un validator, aşa încât nu cred că vor fi probleme”, a declarat directorul societăţii comerciale Transport Urban Reşiţa, Dănuţ Jurubescu.

Dacă pe tot parcursul lunii noiembrie biletele vor mai putea fi achiziţionate şi din autobuze, din decembrie acestea se vor găsi doar la punctele de vânzare din oraş. Abonamentele vor rămâne în acelaşi sistem de până acum, urmând ca, din luna ianuarie, să fie introduse şi carduri de călătorie.

În municipiul Reşiţa sunt 22 de puncte de unde pot fi cumpărate noile bilete, la micile magazine din apropierea staţiilor sau la chioşcurile de ziare.

Publicată de Transport Urban Resita pe Marţi, 30 Octombrie 2018

Iată lista punctelor de vânzare pentru bilete:

abonamente – elevi/studenți și pensionari

În ultima ședință de Consiliu Local directorul TUR nu a avansat și o dată începând de la care vor deveni funcționale și cardurile electronice precizând că va mai aștepta până când reșițenii se vor obișnui cu noul sistem de taxare pe autobuze, înainte de a trece la următorul nivel.

Articolul precedentProiect: Program de lucru cu publicul până la ora 20.00 în instituțiile centrale și locale
Articolul următorIncendiu în Semenic, pompierii au cerut un elicopter al MAI pentru a ajuta la stingere FOTO