Explicații halucinante din partea social democraților când vine vorba de lipsa drumurilor.

Afirmația a fost făcută sâmbătă în fața șefului de partid.

Liviu Dragnea a fost la Reșița pentru schimbarea șefului organizației locale. Tonul discuțiilor despre drumuri a fost dat de preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin care a reproşat că în masterplanul de transport s-a promis un drum expres care să traverseze judeţul, însă acesta nici nu a fost început.

Și Liviu Dragnea are o explicație pentru lipsa drumurilor: există creștere economică, dar Guvernul e împiedicat să lucreze.

Citește și…

Economia a crescut într-un ritm mai mare decât putem dezvolta drumurile. O să dezvoltăm şi drumurile, o să facem şi autostrăzi. După doi ani am reuşit să identificăm o parte dintre piedicile şi cei care pun piedici acestor lucrări”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis: „E deasupra legii, sunt documente cu case mătrăşite”

Eu sunt un pro-european convins, sunt dedicat unui partneriat cu SUA mult mai intens. În toate aceste parteneriat, să nu uităm un lucru: să fim patrioţi români. Vor să trimitem acolo (n.r. – în Parlamentul European) nişte găşti, nişte grupuri de interese sau un grup de europarlamentari care se vor bate pentru ţara lor. Cred în viitorul acestei organizaţii, este o echipă curată şi cinstită, aşa cum eu mi-o doresc. Care nu are alte comenzi, ci doar comanda partidului şi care lucrează pentru oameni. Cum să nu iubeşti astfel de oameni? Acest partid lucrează pentru oameni”, a spus Dragnea, care, apoi s-a concentart pe subiectul Iohannis:

„Domnul Iohannis… eu vă rog să-l aplaudaţi… nu-mi iese. Ce a făcut Iohannis 4 ani? Este o întrebare atât de simplă. Ce a făcut acest om? Să ne spună. Eu n-am găsit un gest care să fi ajutat România. Dar am văzut că e deasupra legii, sunt documente cu case mătrăşite. Zeci de dosare închise de acelaşi om. A blocat acest Guvern de câte ori a putut. Ce suflet să ai, să blochezi alocaţiile mărite de la 1 Martie pentru 4 milioane de copii. De ce? Pentru că este rău. Nu mai vreau scandal. Pentru acest om să nu mai prindă un mandat de preşedinte, acesta este un obiectiv al nostru. Să ştiţi că nu vorbeşte România de bine în afară”.

Liviu Dragnea a amintit şi de ceea ce el consideră reuşitele Guvernului Dăncilă.

Într-o lună şi jumătate, Guvernul Dăncilă a închis mai multe dosare europene decât cea autriacă în 6 luni. Miniştrii sunt foarte bine pregătiţi. Nu se sperie, cu toate că au primit presiuni de la lideri mari europeni. Cu ce a rămas Iohannis? Cu minciuna.

Despre sondajele politice: oameni buni, sondajele PSD-ului din ianuarie 2016 erau de 30 la sută, am încheiat anul cu 40 si ceva la sută, dar eram un partid unit. Ţara trebuie recuperată. O ţară în care firmele româneşti merită să fie ajutate”, a afirmat Dragnea la Reşiţa.

Sursa: Realitatea.net

Liviu Dragnea a fost așteptat cu huiduieli, cătușe și o tavă cu rahat turcesc la Reșița

 

Articolul precedentLiviu Dragnea a fost așteptat cu huiduieli, cătușe și o tavă cu rahat turcesc la Reșița VIDEO
Articolul următorLiviu Dragnea, atac la Iohannis: „E deasupra legii, sunt documente cu case mătrăşite”